Svet
34 ogledov

Iščejo moškega, ki je do smrti povozil dve ženski

Prehod za pešce Shutterstock
Moški je v ponedeljek zvečer do smrti povozil dve mladi ženski. Policija ga še išče.

Nesreča se je zgodila v Sarajevu na prehodu za pešce. Voznik je za avtomobilom trčil v dekleti, stari 20 in 21 let. Ena je umrla na kraju nesreče, druga je poškodbam podlegla nekaj ur kasneje v bolnišnici. Moški je s kraja nesreče pobegnil.

Po besedah očividcev je voznik prevozil rdečo luč na semaforju in pri tem vozil okoli 100 kilometrov na uro. Policija naj bi poznala njegovo identiteto, a ga še ni uspela izslediti. Na domačem naslovu ga niso našli, zato so obvestili vse policijske službe, vključno z mejno policijo. 

Več deset ljudi je zaradi tragedije protestiralo pred sedežem kantonske vlade in zahtevalo kazen za povzročitelja, policiji pa so očitali, da ne opravlja svojega dela. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar skeptik
    skeptik 08:31 12.oktober 2016.

    Sam res, novice o nesrečah po bivši jugi so res nasilno filanje spletne strani in nič več kot to

  • dusan72 02:18 12.oktober 2016.

    Saj nekako razumem, da je stran treba osveževati, ampak... resno?Kolikšna je verjetnost, da je prav nekdo iz SLO bil v ponedeljek zvečer v Sarajevu in bil ključni očividec? Približno tako, kot da pišete o kokosovi plesni, spodnjih gatah ...prikaži več Melanije, razglašenem rdečem alarmu zaradi niskih temperatur nekje v kakšni ruski vukojebini...Saj ne, da nam je vseeno, ampak dol nam visi za take copy-paste članke.