Iskali Bigfoota, ustrelili človeka

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Lov na Bigfoota v gozdovih v Oklahomi se je končal s strelom in aretacijo.
Oglej si celoten članek

Prijatelja sta se odpravila iskat Bigfoot v gozdove ameriške zvezne države Oklahoma. Začelo se je s hrupom, podobnim laježu, ki naj bi ga slišal 21-letnik. Slednji se je obrnil in ustrelil svojega prijatelja v hrbet. Poškodbe so bile precej hude, vendar naj bi ustreljeni moški, čigar ime ni znano, preživel.

Strelca Omarja Pinedo so policisti aretirali zaradi neprevidnega ravnanja s strelnim orožjem. Je pa njegovo orožje njegov tast vrgel v jezero, zaradi česar so tudi njega policisti aretirali. Poleg posedovanja orožja so ga obtožili še uničevanja dokazov. Zmedo pri vsem pa je povzročila še strelčeva žena, ki je policiji povedala, da je nekdo drug streljal na njenega moža in prijatelja.

Šerif Scott Walton je povedal, da v okrožju Rogers ni sledu o Bigfootu, ter da se policija usmerjena bolj na kriminal kot pa na iskanje mistične zverine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.