Svet
10 ogledov

Iskali Bigfoota, ustrelili človeka

Bigfoot posnetek Youtube
Lov na Bigfoota v gozdovih v Oklahomi se je končal s strelom in aretacijo.

Prijatelja sta se odpravila iskat Bigfoot v gozdove ameriške zvezne države Oklahoma. Začelo se je s hrupom, podobnim laježu, ki naj bi ga slišal 21-letnik. Slednji se je obrnil in ustrelil svojega prijatelja v hrbet. Poškodbe so bile precej hude, vendar naj bi ustreljeni moški, čigar ime ni znano, preživel.

Strelca Omarja Pinedo so policisti aretirali zaradi neprevidnega ravnanja s strelnim orožjem. Je pa njegovo orožje njegov tast vrgel v jezero, zaradi česar so tudi njega policisti aretirali. Poleg posedovanja orožja so ga obtožili še uničevanja dokazov. Zmedo pri vsem pa je povzročila še strelčeva žena, ki je policiji povedala, da je nekdo drug streljal na njenega moža in prijatelja.

Šerif Scott Walton je povedal, da v okrožju Rogers ni sledu o Bigfootu, ter da se policija usmerjena bolj na kriminal kot pa na iskanje mistične zverine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.