Islamska država pobila 70 pripadnikov plemena Albu Nimr

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Pripadniki Islamske države so na zahodu Iraka pobili 70 pripadnikov sunitskega plemena, ki podpira vladni režim, poročajo Združeni narodi.
Oglej si celoten članek

Pripadnike plemena Albu Nimr so borci Islamske države pobili severno od mesta Ramadi, glavnega mesta iraške pokrajine Al Anbara. "Žrtve so bili očetje in bratje pripadnikov policije, vojske in drugih pripadnikov plemena, ki so stopili v boj proti Islamski državi," je povedal vodja plemena Naim Gaud. Dodal je, da so jih pobili s strelnim orožjem. "Ubili so jih z metkom v čelo," je za agencijo AFP povedal Hatem al-Gaud, drugi pripadnik tega plemena.

Novo masovno pobijanje s strani Islamske države so potrdili tudi Združeni narodi. "To ni prvi napad na to pleme, odkar so njegovi pripadniki organizirano pristopili boju proti Islamski državi," so potrdili za omenjeno agencijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 18:40 27. November 2015.

    NEGDAJ JE SVEDSKI PRESEDNIK PRIKAZAL AMERIKO KOT SATANSKO DRZAVO KDAJ JE POBIVALA V VIJATNAMU A SEDAJ SE HUJSE DELAJO AMERIKANCI …

  • 15:37 8. Oktober 2015.

    200 000

  • 15:37 8. Oktober 2015.

    ne bi se pa cudil, ko bodo zaceli odkrivati obraze dzihadistov, da bodo nasli trupla najemniske vojske pardon varnostne sluzbe …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.