Islamski skrajneži si žensko lahko vzamejo in nato prodajo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Borci Islamske države lahko ženske tudi pretepejo, če je to potrebno za njihovo vzgojo.
Oglej si celoten članek

Pripadniki skrajnega islamskega gibanja Islamska država (IS) so objavili poseben pripočnik z nasveti svojim članom, kako naj se borijo in kaj vse jim je pri tem vojskovanju dovoljeno.

Z enim najbolj pretesljivih nasvetov IS med drugim borce spodbuja naj ugrabljajo in prodajajo ženske ter otroke svojih nasprotnikov. IS pri tem svojim pripadnikom še svetujejo naj "ženske in deklice tudi posiljujejo, če je to potrebno, ne glede na to, ali so zajete talke že v puberteti ali ne," navaja Daily mail.

Priročnik so glavni voditelji IS objavili na družbenem omrežju Twitter. Zamaskirani neznanec, borec IS pa je priročnik delil tudi vernikom pred eno od mošej v Iraku.

Seveda, če izgleda primerno!

Avtorji so priročnik sestavili iz različnih vprašanj in odgovorov na ta vprašanja, ki se vrstijo čez celotno knjigo.

Eno od vprašanj se glasi, "ali je dovoljeno imeti spolni odnos s talko, če še ni v puberteti?"

Čemur IS odgovarja, da je to seveda "dovoljeno, če le ta izgleda primerno. Ženske je dovoljeno kupovati, prodajati ali podarjati, saj so one last našega gospodarja. Ugrabiti se sme židinje, kristjanke, nikakor pa ne muslimank, četudi ni na naši strani. Sme se jih tudi pretepati, zato da jih primerno vzgojite, disciplinirate, a nikakor ne po obrazu."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • mph
    21:20 15. December 2014.

    To tudi sam trdim. Izum boga in posledično religije je najbolj destruktivni izum v zgodovini človeka. Izum atomskega, bio-kemičnega, .... …

  • 10:40 15. December 2014.

    verske ustanove bi trebalo ukinit in prepovedat vsako vero in učit ljudi skromnosti in poštenja že od vrtca dalje,ne pa …

  • 10:16 15. December 2014.

    A za ovce pa niso spraševali...??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.