Svet
24 ogledov

Islamski skrajneži si žensko lahko vzamejo in nato prodajo

Isis Youtube
Borci Islamske države lahko ženske tudi pretepejo, če je to potrebno za njihovo vzgojo.

Pripadniki skrajnega islamskega gibanja Islamska država (IS) so objavili poseben pripočnik z nasveti svojim članom, kako naj se borijo in kaj vse jim je pri tem vojskovanju dovoljeno.

Z enim najbolj pretesljivih nasvetov IS med drugim borce spodbuja naj ugrabljajo in prodajajo ženske ter otroke svojih nasprotnikov. IS pri tem svojim pripadnikom še svetujejo naj "ženske in deklice tudi posiljujejo, če je to potrebno, ne glede na to, ali so zajete talke že v puberteti ali ne," navaja Daily mail.

Priročnik so glavni voditelji IS objavili na družbenem omrežju Twitter. Zamaskirani neznanec, borec IS pa je priročnik delil tudi vernikom pred eno od mošej v Iraku.

Seveda, če izgleda primerno!

Avtorji so priročnik sestavili iz različnih vprašanj in odgovorov na ta vprašanja, ki se vrstijo čez celotno knjigo.

Eno od vprašanj se glasi, "ali je dovoljeno imeti spolni odnos s talko, če še ni v puberteti?"

Čemur IS odgovarja, da je to seveda "dovoljeno, če le ta izgleda primerno. Ženske je dovoljeno kupovati, prodajati ali podarjati, saj so one last našega gospodarja. Ugrabiti se sme židinje, kristjanke, nikakor pa ne muslimank, četudi ni na naši strani. Sme se jih tudi pretepati, zato da jih primerno vzgojite, disciplinirate, a nikakor ne po obrazu."

 

Komentarjev 7
  • mph 21:20 15.december 2014.

    To tudi sam trdim. Izum boga in posledično religije je najbolj destruktivni izum v zgodovini človeka. Izum atomskega, bio-kemičnega, .... orožja je po škodljivosti prava malenkost v primerjavi z zlom, ki ga je ustvarila religija.

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 10:40 15.december 2014.

    verske ustanove bi trebalo ukinit in prepovedat vsako vero in učit ljudi skromnosti in poštenja že od vrtca dalje,ne pa vero usiljevat

  • kapibara 10:16 15.december 2014.

    A za ovce pa niso spraševali...??