Iz bankomata prišlo homofobno sporočilo

Foto: Informe21.com.
Foto: Informe21.com.
Bankomat v neki kavarni v San Juanu v Portoriku je neki stranki izplačal denar, ob tem pa mu izdal tudi potrdilo, na katerem piše "Sovražimo pedre".
Oglej si celoten članek

V kavarni Ocho de Blanco je bankomat stranki izplačal denar in izdal potrdilo, na katerem je v španščini pisalo, kakšen znesek je bil dvignjen, spodaj pa je bilo v angleščini zapisano sporočilo: "Sovražimo pedre".

Kavarna in in podjetje, ki je bankomat postavilo, so se že opravičili za incident in sporočili: "Videti je, da je to storila neka neznana oseba, heker, ki je reprogramiral bankomat, da tiska takšna sporočila," je povedal tiskovni predstavnik podjetja ATM Mobile, Jorge Torres in dodal, da ne on ne njegovo podjetje ne odobravajo takšne netolerance in jo ostro obsojajo, zato bodo temeljito preiskali incident.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 11:15 9. Marec 2013.

    žalostno. živimo v 21. stoletju in za nekatere je homoseksualnost še vedno bolezen.<br />neverjetno no. pusti druge da živijo kak …

  • 10:12 9. Marec 2013.

    Opomba: 'breader' je zaničljiv izraz za heteroseksualce med ameriško homoseksualno popolacijo.

  • 10:11 9. Marec 2013.

    ne štekam besede "heterofob" ko pa ni problem da bi se jih bal, ampak je sovraštvo in je beseda neustrezna, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.