Svet
20 ogledov

Iz bankomata prišlo homofobno sporočilo

bankomat potrdilo Informe21.com.
Bankomat v neki kavarni v San Juanu v Portoriku je neki stranki izplačal denar, ob tem pa mu izdal tudi potrdilo, na katerem piše "Sovražimo pedre".

V kavarni Ocho de Blanco je bankomat stranki izplačal denar in izdal potrdilo, na katerem je v španščini pisalo, kakšen znesek je bil dvignjen, spodaj pa je bilo v angleščini zapisano sporočilo: "Sovražimo pedre".

Kavarna in in podjetje, ki je bankomat postavilo, so se že opravičili za incident in sporočili: "Videti je, da je to storila neka neznana oseba, heker, ki je reprogramiral bankomat, da tiska takšna sporočila," je povedal tiskovni predstavnik podjetja ATM Mobile, Jorge Torres in dodal, da ne on ne njegovo podjetje ne odobravajo takšne netolerance in jo ostro obsojajo, zato bodo temeljito preiskali incident.

Komentarjev 6
  • Gigii 11:15 09.marec 2013.

    žalostno. živimo v 21. stoletju in za nekatere je homoseksualnost še vedno bolezen.neverjetno no. pusti druge da živijo kak hočejo.sam si pa zvišaj IQ ali pa pojdi živet v srednji vek.

  • Stolp 10:12 09.marec 2013.

    Opomba: 'breader' je zaničljiv izraz za heteroseksualce med ameriško homoseksualno popolacijo.

  • Stolp 10:11 09.marec 2013.

    ne štekam besede "heterofob" ko pa ni problem da bi se jih bal, ampak je sovraštvo in je beseda neustrezna, itak je pa biti breader bolezen samo da je skupnost breaderov premocna in zato se lahko borijo za neke pravice, ...prikaži več še dobro da jih je toliko v družbii teh breader.pedofilov hehe