Izjemno redko vremensko presenečenje

Foto: Profimedia
Vreme ne preneha presenečati tudi na pragu zime.
Oglej si celoten članek

Medtem ko se je pri nas vreme po včerajšnjem sneženju umirilo, imajo izjemno naporno noč za seboj pri naših južnih sosedih; obilne deževne padavine so skoraj povsem ohromile splitske ulice.

Gasilci so posredovali na več deset mestih, promet na nekaterih ulicah je bil povsem onemogočen. V pol ure je v dalmatinskem mestu padlo kar 30 litrov dežja na kvadratni meter.

Danes bo ob Jadranu delno jasno s šibko burjo, drugod bo oblačno. Jutri bo povečini oblačno, a suho.

Podobna vremenska napoved velja za Italijo, kjer so bili včeraj priča redkemu vremenskemu prizoru za ta območja. Prebivalce Salerna je presenetila velika vodna tromba, številni posnetki vremenskega pojava so zaokrožili na spletnih omrežjih.

Prognoza Arsa Pretresljive napovedi: Grozi nam segrevanje zraka za šest stopinj

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.