Izraelci v zadnjem dnevu v Gazi ubili najmanj 127 ljudi

Foto: Profimedia izraelski napadi na gazo Foto: Profimedia izraelski napadi na gazo Foto: Profimedia izraelski napadi na gazo Foto: Profimedia izraelski napadi na gazo Foto: Profimedia izraelski napadi na gazo Foto: Profimedia izraelski napadi na gazo Foto: Profimedia izraelski napadi na gazo
Izraelske obrambne sile so v zadnjem dnevu po podatkih palestinskega zdravstvenega ministrstva v Gazi ubile najmanj 127 in ranile 178 ljudi.
Oglej si celoten članek

Izrael pa je danes sporočil, da je izraelska vojska so v bližini mesta Han Junis ubila tudi več borcev palestinskega islamističnega gibanja Hamas, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Po navedbah izraelskih obrambnih sil so v raketnem napadu ubili Hamasovega ostrostrelca, pripadniki izraelske vojske pa so v Han Junisu napadli tudi oporišče Hamasove brigade Han Junis in zasegli več kosov orožja in vojaške opreme.

Foto: Profimedia izraelski napadi na gazo

Več Hamasovih ciljev v bližini Han Junisa, kjer naj bi se po izraelskih trditvah zadrževalo večje število Hamasovih borcev, je napadla tudi izraelska mornarica.

Od začetka izraelskega obstreljevanja Gaze po Hamasovem napadu na južni Izrael 7. oktobra je po poročanju dpa umrlo 27.365 Palestincev, ranjenih je 66.630 ljudi.

Foto: Profimedia izraelski napadi na gazo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 16:29 4. Februar 2024.

    Živela Ukrajina ! Živel Izrael ! Obe državi se srčno borita proti napadalcu. In mi smo vedno na pravi strani, …

  • 15:50 4. Februar 2024.

    Ljudi? Ali Hamasovcev oziroma teroristov?

  • 13:48 4. Februar 2024.

    Glejte kako umira pravični in nikomur se ne zgane srce (Jakob Petelin Gallus)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.