Tragičen konec: zaprosil jo je, a odgovora ni slišal

Foto: PrtScr Facebook
Foto: PrtScr Facebook
Moški se je odločil med romantičnim oddihom zaprositi svoje dekle, a se je vse skupaj končalo nadvse tragično.
Oglej si celoten članek

Kenesha Antoine in Steven Weber sta si privoščila oddih nedaleč stran od otoka Pemba v Tanzaniji. Štiri dni sta nameravala preživeti v letovišču Manta, kjer lahko gostje bivajo v podvodnih sobah. 

Sobe se nahajajo približno 250 metrov od obale na globini približno deset metrov. Nočitev v takšni sobi stane približno 1500 evrov na noč. 

Američan se je odločil tretji dan njunega tamkajšnjega bivanja zaprositi dekle za roko. Skočil je v vodo in se na dah potopil do okna sobe, v kateri sta stanovala. "Ne morem držati sape dovolj dolgo, da bi ti naštel vse, kar ljubim pri tebi. Ampak ... vse, kar ljubim, ljubim z vsakim dnevom bolj," je zapisal na list papirja, ki ga je čez steklo pokazal dekletu. 

Ko je ta z lista papirja prebrala vprašanje, ali bi se poročila z njim, je Weber zaplaval proti površju. A na površje ni prišel. Kaj natančno je šlo narobe, ni znano. Kot navaja BBC, se je osebje letovišča odzvalo na težave enega od gostov, a ob prihodu niso mogli več storiti ničesar. 

"Nisi se vrnil iz tiste globine, zato nisi nikoli slišal mojega odgovora. Da! Da! Milijonkrat da, poročila se bom s tabo," je na družbenem omrežju zapisala nesojena zaročenka o dnevu, ki bi moral biti najlepši v njunem življenju, a je postal najhujši. Kot je še dodala, bo poskušala najti tolažbo v tem, da sta v zadnjih dnevih doživela nepozabne stvari in da sta bila neizmerno srečna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.