Javno pismo danskega milijarderja po izgubi otrok

Foto: Profimedia
Danski milijarder, ki je pred dnevi pokopal tri svoje otroke, ubite v napadih na Šrilanki, je objavil javno pismo.
Oglej si celoten članek

Anders Holch Povlsen, 46-letni danski milijarder, ki je v napadih na Šrilanki ostal brez treh svojih otrok, je včeraj objavil javno pismo z zahvalo vsem, ki izražajo sožalja in izraze podpore užaloščeni družini.

Kot je znano, 15-letna Alma, 12-letna Agnes in 5-letni Alfred so umrli v napadih, 10-letna Astrid je napad preživela.

Povlsen in njegova soproga Anne sta že pred dnevi v danskih medijih objavila javno pismo, ki sta ga začela enostavno z besedo: "Hvala." Izrazila sta globoko hvaležnost po tragediji, v kateri sta izgubila tri otroke, piše Guardian.

Starša sta včeraj še v javnem pismu, ki sta ga objavila na Škotskem, kjer imata v lasti številne nepremičnine, dodala, da so ju številne besede utehe ganile do srca. Ob izrazih sočutja tistim družinam, ki so ravno tako izgubile svoje člane v napadih, sta napisala, da sta v tej nepopisni žalosti globoko hvaležna, da sta lahko ostala povezana s svjo hčerko Astrid.

Svet Šrilanka: Oče moral izbrati, katerega otroka bo rešil

Umrli številni otroci

Unicef je sicer po napadih objavil, da je v samomorilskih napadih na Šrilanki z več kot 320 smrtnimi žrtvami umrlo najmanj 45 otrok. V napadu na cerkev v mestu Negombo umrlo 27 otrok, 10 jih je bilo ranjenih, v mestu Batticaloa na vzhodu države je umrlo 13 otrok. Vseh 40 umrlih otrok iz obeh mest je domačinov. Najmlajša žrtev je bila stara 18 mesecev.

Magazin Srce parajoči posnetki: Slovo od milijarderjevih treh otrok

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.