Magazin > VIP
41851 ogledov

Srce parajoči posnetki: Slovo od milijarderjevih treh otrok

Anders Holch Povlsen
1/5
Epa
Anders Holch Povlsen, najbogatejši Danec, je v napadih izgubil tri otroke.

Modni tajkun Anders Holch Povlsen je v nedavnih terorističnih napadih na hotele in cerkve v Šrilanki izgubil tri od svojih štirih otrok. Milijarder je nekaj dni po tragediji sporočil, da je preživela le najmlajša hči Astrid, Alma, Agnes in sin Alfred pa so žal izgubili življenje. Anders Holch Povlsen je bil v napadu ranjen.

Tragedija je ganila svet, še zlasti pa Dance. S privoljenjem družine se je pretekli teden od otrok s shodom poslovilo več sto ljudi, ki so se mirno sprehodili od Stavtrupa do Constantinsborga, kjer živijo Holch Povlsenovi. Prižigali so bakle, tiho prepevali in se z roko v roko poklonili žrtvam. "Pošiljava vam pozdrave in se zahvaljujeva za vso podporo, ki sva je bila deležna v preteklih dneh. Izguba najinih preljubih otrok, Alme, Agnes in Alfreda, je nepredstavljiva,“ sta v sporočilu zapisala Anne in Anders Holch Povlsen.

 

Komentarjev 12
  • ode 08:16 01.maj 2019.

    Slovo od otrok navadnega državljana bi bil čisto navaden pogreb, brez mediskega pompa.

  • Adriat 18:48 30.april 2019.

    Ah pa kaj če umre 500 nedolžnih ljudi...je pa "srce parajoče" če umre miljarderju kak otrok???? Hinavščina in dvoličnost ljudi nič drugega. Kaj pa za ljudmi ki nimajo miljardo denarja pod palcem se pa ne žaluje ??? Niso vredni žalovanja ...prikaži veča ? Premalo vredni da se jih sploh omeni ???? Bolano kam je prilezel ta svet...še za umret rabiš danes denar da se te kdo spomni

  • marsal 11:53 30.april 2019.

    Andrers Holch Povlsen je sokriv za skorajšnji propad evropske tekstilne industije ! Se pravi za cca 200.000 propadlih delovnih mest ! V glavnem delavk ! Koliko socialnih in zdravstvenih težav je povzročil družinam teh delavk !? Tudi ob smrti svojih ...prikaži večojih 3 otrok na Sri lanki , je bil tam poslovno ! Tam mu namreč reveži skoraj zastonj šivajo oblačila s katerimi potem bogati v Evropi ! Je lastnik zemljišč in veleposestev v velikosti 11 % Slovenije.