Je šef IMF od sobarice dobil virus HIV?

Foto: Žurnal24 Ko je sobarica vstopila v sobo, da jo pospravi, naj bi iz kopalnice stopil nag F
Domnevna žrtev posilstva s strani šefa Mednarodnega denarnega sklada (IMF) Dominique Strauss-Kahna bi lahko imela virus HIV, poroča New York Post.
Oglej si celoten članek

Obtožbe, da je vpletena v zaroto, so absurdne. Dokler ga ni prijavila, sploh ni vedela, za koga gre.
Odvetnik žrtve

Sobarica, imigrantka iz Severne Afrike, je namreč živela v stanovanju v Bronxu, ki se oddaja le odraslim osebam, ki so okužene z virusom HIV ali imajo AIDS, poroča časopis.

Dominiqua Strauss-Kahna sobarica sicer obtožuje, da jo je, medtem ko mu je čistila sobo, dvakrat prisilil v oralni seks in jo poskušal posiliti. Okužba z virusom HIV je sicer mogoča tudi preko oralnega seksa.

Intervju, če bo spala z njim
Odvetniki Strauss-Kahna trdijo, da je šlo za seks, s katerim sta oba soglašala. Šef IMF se sicer nahaja v zaporu v New Yorku, je pa tudi pod posebnim nadzorom, saj želi uprava zapora preprečiti, da bi storil samomor.


Medtem se je oglasila še novinarka enega od evropskih časopisov. Novembra lani naj bi ji šef IMF dal jasno vedeti, da lahko intervju z njim dobi le v primeru, če z njim preživi konec tedna v Parizu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.