Svet
25 ogledov

Je šef IMF od sobarice dobil virus HIV?

Ko je sobarica vstopila v sobo, da jo pospravi, naj bi iz kopalnice stopil nag F Žurnal24 main
Domnevna žrtev posilstva s strani šefa Mednarodnega denarnega sklada (IMF) Dominique Strauss-Kahna bi lahko imela virus HIV, poroča New York Post.

Obtožbe, da je vpletena v zaroto, so absurdne. Dokler ga ni prijavila, sploh ni vedela, za koga gre.
Odvetnik žrtve

Sobarica, imigrantka iz Severne Afrike, je namreč živela v stanovanju v Bronxu, ki se oddaja le odraslim osebam, ki so okužene z virusom HIV ali imajo AIDS, poroča časopis.

Dominiqua Strauss-Kahna sobarica sicer obtožuje, da jo je, medtem ko mu je čistila sobo, dvakrat prisilil v oralni seks in jo poskušal posiliti. Okužba z virusom HIV je sicer mogoča tudi preko oralnega seksa.

Intervju, če bo spala z njim
Odvetniki Strauss-Kahna trdijo, da je šlo za seks, s katerim sta oba soglašala. Šef IMF se sicer nahaja v zaporu v New Yorku, je pa tudi pod posebnim nadzorom, saj želi uprava zapora preprečiti, da bi storil samomor.


Medtem se je oglasila še novinarka enega od evropskih časopisov. Novembra lani naj bi ji šef IMF dal jasno vedeti, da lahko intervju z njim dobi le v primeru, če z njim preživi konec tedna v Parizu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.