Je švicarski morilec moril tudi v francoskih Alpah?

Foto: EPA
Foto: EPA
33-letnega Floriana B., ki je v sredo zvečer v Švici ustrelil tri ljudi, dva človeka pa ranil, sumijo tudi uboja družine v francoskih Alpah.
Oglej si celoten članek

Čeprav so na začetku preiskovalci menili, da je angleško družino ubil profesionalni morilec, francoska policija dopušča možnost, da je tragedijo povzročil duševni bolnik. In ta bolnik naj bi bil po nekaterih podatkih prav 33-letni Florian, ki je imel težave z duševnim zdravjem.

"Florian je bil dober fant vse dokler ga niso zapustili straši. Takrat so se začele težave. Imel je 18 let in zaprl se je vase. Prijateljev ni imel. Do svojega 33 leta je imel le eno dekle. Prijavil se je na služenje vojaškega roka, a so ga vrgli ven. To ga je zlomilo," je dejala mačeha 67-letna Gisèle Zermatten in dodala, da je takrat prekinil vse stike z družino, postal odvisen od drog, ostal brez službe in postal socialni problem.

Mačeha želi, da bi Florian, ki je bil v streljanju hudo poškodovan , preživel in bo tako lahko odgovarjal za dejanja, ki jih je storil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.