Svet
12 ogledov

Je švicarski morilec moril tudi v francoskih Alpah?

Strelski pohod Dillon EPA
33-letnega Floriana B., ki je v sredo zvečer v Švici ustrelil tri ljudi, dva človeka pa ranil, sumijo tudi uboja družine v francoskih Alpah.

Čeprav so na začetku preiskovalci menili, da je angleško družino ubil profesionalni morilec, francoska policija dopušča možnost, da je tragedijo povzročil duševni bolnik. In ta bolnik naj bi bil po nekaterih podatkih prav 33-letni Florian, ki je imel težave z duševnim zdravjem.

"Florian je bil dober fant vse dokler ga niso zapustili straši. Takrat so se začele težave. Imel je 18 let in zaprl se je vase. Prijateljev ni imel. Do svojega 33 leta je imel le eno dekle. Prijavil se je na služenje vojaškega roka, a so ga vrgli ven. To ga je zlomilo," je dejala mačeha 67-letna Gisèle Zermatten in dodala, da je takrat prekinil vse stike z družino, postal odvisen od drog, ostal brez službe in postal socialni problem.

Mačeha želi, da bi Florian, ki je bil v streljanju hudo poškodovan , preživel in bo tako lahko odgovarjal za dejanja, ki jih je storil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.