Je to eden najbolj bizarnih oglasov vseh časov?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Neverjetno, kakšno propagando so si privoščili pri ruski skupini Wagner ... Borce novačijo kar s pomočjo oglasa na slovitem Pornhubu.
Oglej si celoten članek

New York Times poroča o sila nenavadnem oglasu, ki se je te dni pojavil na spletni strani za ogled videoposnetkov za odrasle – Pornhubu. Za njim naj bi stala zloglasna ruska skupina Wagner, ki se bori na ukrajinski fronti. "Ne dr*kaj, pojdi delat za skupino Wagner," je med drugim moč slišati v oglasu, ki je zaokrožil po družbenih omrežjih, prva pa ga je objavila Ukrajinska Pravda. 

"Mi smo najbolj kur*eva vojska na svetu. Sprejemamo borce iz vseh ruskih regij," je še moč slišati v ženskem glasu, medtem ko se v ustih ženskega obraza vrti lizika. Na oglasu se pojavi tudi telefonska številka, ki naj bi domnevno sprejemala nove rekrute. Za zdaj ni jasno, koliko časa je Pornhub omogočil vsebino oglasa na svoji spletni strani niti ni jasno, koliko ljudi je oglas uspelo videti. 

Wagner je sicer zasebna (plačana) vojska, ki jo vodi Jevgenij Prigožin, sicer tesen zaveznik ruskega predsednika Vladimirja Putina

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:17 20. Marec 2023.

    Vsi dobro vemo zakaj bi kdo šel v UA . EU -ci in USA -ci odhajajo na Tajsko za isto …

  • 15:50 16. Marec 2023.

    Ukrajinci sploh ne rabijo več novačit rekrutov, ker jih pobirajo kar na ulici, in to 16 in 65 letnike :) …

  • 12:37 16. Marec 2023.

    Kakšna bedna antiruska propaganda. Učitno je, da gre nekomu hudo za nohte..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.