Svet
847 ogledov

Je to eden najbolj bizarnih oglasov vseh časov?

Oglas za rekrute Wagner Twitter
Neverjetno, kakšno propagando so si privoščili pri ruski skupini Wagner ... Borce novačijo kar s pomočjo oglasa na slovitem Pornhubu.

New York Times poroča o sila nenavadnem oglasu, ki se je te dni pojavil na spletni strani za ogled videoposnetkov za odrasle – Pornhubu. Za njim naj bi stala zloglasna ruska skupina Wagner, ki se bori na ukrajinski fronti. "Ne dr*kaj, pojdi delat za skupino Wagner," je med drugim moč slišati v oglasu, ki je zaokrožil po družbenih omrežjih, prva pa ga je objavila Ukrajinska Pravda. 

"Mi smo najbolj kur*eva vojska na svetu. Sprejemamo borce iz vseh ruskih regij," je še moč slišati v ženskem glasu, medtem ko se v ustih ženskega obraza vrti lizika. Na oglasu se pojavi tudi telefonska številka, ki naj bi domnevno sprejemala nove rekrute. Za zdaj ni jasno, koliko časa je Pornhub omogočil vsebino oglasa na svoji spletni strani niti ni jasno, koliko ljudi je oglas uspelo videti. 

Wagner je sicer zasebna (plačana) vojska, ki jo vodi Jevgenij Prigožin, sicer tesen zaveznik ruskega predsednika Vladimirja Putina

Komentarjev 5
 • Idioti 09:17 20.marec 2023.

  Vsi dobro vemo zakaj bi kdo šel v UA . EU -ci in USA -ci odhajajo na Tajsko za isto stvar . Tle bo pa zastonj oz. po isti ceni , kot so USA-ci podirali Italijanke za senvič al pa najlonke !

 • Avatar Andrej42
  Andrej42 15:50 16.marec 2023.

  Ukrajinci sploh ne rabijo več novačit rekrutov, ker jih pobirajo kar na ulici, in to 16 in 65 letnike :) Dobesedno te pograbijo in izgineš, kjer te po treh dneh urjenja, vržejo v prve bojne vrste in taki "vojaki" preživijo ...prikaži več navadno 3-4h, predno gredo pozdravit svojega idola, Hitlerja.

 • Ender3 12:37 16.marec 2023.

  Kakšna bedna antiruska propaganda. Učitno je, da gre nekomu hudo za nohte..