Jemenski predsednik ranjen v napadu

Foto: Žurnal24 Državna televizija je včeraj predvajala zvočni posnetek nagovora predsednika Sal
Jemenski predsednik Ali Abdulah Saleh je bil danes ranjen, ko je mošejo v kompleksu predsedniške palače zadela granata.
Oglej si celoten članek

Jemenski predsednik Ali Abdulah Saleh je bil danes ranjen, ko je mošejo v kompleksu predsedniške palače zadela granata. Poleg njega je bilo ranjenih še več drugih državnih uradnikov, štirje pripadniki elitne republikanske garde pa so bili ubiti.

Predsednik je s sodelavci, med katerimi je bil tudi premier Ali Mohamed Mudžavar, molil v mošeji, ko je nanjo padla granata.

Neimenovani predstavnik vlade je povedal, da je predsednik dobil lažje poškodbe, medtem ko je bilo nekaj oseb, med njimi namestnik premierja, huje ranjenih in so v smrtni nevarnosti.

V jemenski prestolnici Sana že drugi teden trajajo spopadi med vladnimi silami in uporniki, ki zahtevajo odhod Saleha, danes pa je bilo prvič, da je bila tarča napada upornikov predsedniška palača.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.