Jezna superbabica namahala roparje

Foto: Žurnal24 Jezna superbabica namahala roparje

Your browser doesn’t support HTML5 video

71-letna Ann Timson je postala junakinja, ko je pritekla in s torbico namahala šest moških, ki so poskušali oropati draguljarno. Video dokazuje, da se ni ustrašila njihovih groženj z macolami.
Oglej si celoten članek

Dogodek se je zgodil v britanskem mestu Northampton. Superbabica, mimogrede, pesti jo artritis, je čez cesto opazila, kako trojica zamaskirancev sredi belega dneva z macolami razbija izložbo lokalne draguljarne, medtem ko jih trije pajdaši čakajo na skuterjih.

Videoposnetek, kako je babica pregnala roparje, si oglejte TUKAJ ali v zavihku VIDEO.

Mimoidoči so bežali stran, zaposleni so se skrivali pred grozečimi kladivi, a to ni ustavilo Timsonove. Na videoposnetku ene od prič dogajanja je vidno, kako je pri svojih sedmih križih pritekla in začela tolči po neznancih.

Gnal jo je materinski čut
Neustrašna superbabica, ki se po poročanju Daily Maila ni umaknila niti, ko so ji pod nos pomolili kladiva, jih je tako zmedla, da so brez plena skočili na motorje, da bi se odpeljali. Pri tem je dvojica padla na tla in obvladali so ju mimoidoči, policija pa je imela dokaj lahko delo, da je polovila še preostale štiri člane združbe.

"Videla sem, kako je neki fant zbežal v draguljarno in trije tipi mahajoč za njim. Mislila sem, da ga preganjajo, in v meni se je nemudoma zbudil materinski čut. Stekla sem tja in vpila, naj nehajo, šele tedaj sem videla, da s kladivi razbijajo po vitrini trgovine in da gre za rop. Začela sem tolči po glavi enega od njih na motorju in ga spravila dol. Zagrozil mi je s kladivom, a sem kar tolkla in kričala drugim, naj mi pomagajo," je pripovedovala pogumna Timsonova, ki je bila razočarana nad številnimi mimoidočimi, ki so kar stali in zgolj fotografirali ter snemali, posredoval pa ni nihče.

Kriminalce rada preganja
Znanci Timsonove niso presenečeni nad njenim odzivom, saj je znana kot ostra borka proti kriminalu. Področje, na katerem živi in je bilo znano po mamilih in prostituciji, ji je uspelo s trmo pregnati kriminalce, čeprav je bila mnogokrat deležna resnih groženj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.