John Kerry grdo padel s kolesom

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zdravstveno stanje ameriškega državnega sekretarja Johna Kerryja je po padcu s kolesom v francoskih Alpah stabilno. Tiskovni predstavnik je potrdil, da si je ob padcu poškodoval nogo. Zdravijo ga v bolnišnici v Ženevi, v Švici.
Oglej si celoten članek

71-letni John Kerry po zagotovilih tiskovnega predstavnika State Departmenta Johna Kirbyja pri padcu ni izgubil zavesti.

Ameriški državni sekretar je s kolesom padel v kraju Scionzier blizu Chamonixa v Franciji, približno 40 kilometrov stran od francosko-švicarske meje. Nesreča se je zgodila okoli 9.40 ure zjutraj, reševalci in zdravnik pa so bili ob Kerryju v času nesreče, saj so bili del njegovega spremstva.

V ženevski bolnišnici so naredili prve preiskave, med drugim so z rentgenom slikali njegovo desno nogo. Za zdaj ni znano, koliko časa bo moral ostati v bolnišnici, njegova turneja po štirih državah je pod vprašajem. V soboto se je v Ženevi sestal z iranskim zunanjim ministrom Džavadom Zarifom, s katerim sta želela zbližati stališča o iranskem jedrskem programu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.