John Kerry: "To so psihopatske pošasti"

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Ameriški zunanji minister John Kerry, ki se je v Parizu sestal s francoskim predsednikom Francoisom Hollandom, je skrajneže Islamske države označil za "psihopatske pošasti".
Oglej si celoten članek

Francozom je obljubil, da bodo Združene države Amerike z njimi stale rame ob rami.

Hollande je dejal, da je cilj Francozov uničenje Isisa. Ponoči so zato spet napadli njihove položaje v Siriji.

Francoska letala so napadla položaje skrajnežev v Raki na severu Sirije. Po navedbah francoskega general štaba so uničili poveljniško središče in vadbeni center.

Še vedno potekajo tudi številne racije po Franciji in Belgiji, saj policistom še ni uspelo prijeti napadalca Salaha Abdeslama, ki mu je uspelo s prizorišča petkovega pokola pobegniti. 

V Belgiji tekmo odpovedali, v Londonu vendarle bo

Stopnjo teroristične ogroženosti je medtem dvignila tudi Belgija, zaradi česar so odpovedali današnjo nogometno tekmo proti Španiji. 

Na londonskem stadionu Wembley pa se bosta danes kljub vsemu udarili nogometni reprezentanci Anglije in Francije. "To bo veliko več kot le nogometna tekma," je sinoči dejal angleški selektor Roy Hodgson.

Bodo pa na tekmi, ki se je bo udeležil tudi princ William, veljali zelo strogi varnostni ukrepi.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:04 17. November 2015.

    Naj bi raje povedal, da so te "pošasti" prišle k nam samo po njihovi zaslugi!!! Eno samo sprenevedanje Amerov! FUJ!!!

  • h3o
    11:59 17. November 2015.

    ti lislamistični opičnjaki z depiliranim obrazom in brisačo na glavi, so, preden so se lotili svetega podvigaimeli lepo življenje, a …

  • 11:47 17. November 2015.

    Gre za sunitske sanjače, ki so sanjali svojo državo. Svojo moč so dobili po Abu Grajbu, ko so jih na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.