Juncker na nujno operacijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Zaradi zapleta je moral predčasno s počitnic.
Oglej si celoten članek

Predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker je moral zaradi zdravstvenih razlogov skrajšati počitnice v Avstriji. V Luksemburg so ga prepeljali na nujno operacijo, med katero mu bodo odstranili žolčnik, so danes sporočili v Bruslju.

Luksemburžan Juncker je na čelu Evropske komisije od leta 2014, mandat pa mu poteče 31. oktobra. Nasledila ga bo Nemka Ursula von der Leyen.

Zdravje 64-letnika je bilo že v preteklosti večkrat deležno pozornosti javnosti. Na vrhu zveze Nato lansko poletje se je močno opotekal. Kot poroča nemška tiskovna agencija dpa, je pojasnil, da je trpel zaradi išiasa in imel krče v nogah.

Foto: Epa Jean-Claude Juncker, vrh zveze Nato

Juncker naj bi se sicer po prvotnih načrtih naslednji teden udeležil vrha G7 v francoskem Biarritzu.

Video Mehka kolena. Junckerja so morali podpirati.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:57 19. Avgust 2019.

    mislim, da mu bodo iz riti odstranili hrvate

  • 07:12 18. Avgust 2019.

    Kako se že reče tej bolezni? Srka?

  • 22:07 17. Avgust 2019.

    kolikor je pricurljalo , bo imel operacijo na jetrih , degeneriranih od žganih takratkih !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.