Kaos na hrvaških cestah proti morju

Foto: Saša Despot zastoji kolone ceste Foto: Saša Despot zastoji kolone ceste Foto: HAK Kolona na hrvaški avtocesti Foto: PIC Putinova kolona
Iz Hrvaške poročajo o gostem prometu in večkilometrskih zastojih na avtocesti iz Zagreba proti Splitu. Promet je gost tudi na drugih cestah proti morju ter na mostu na Krk, na istrskem ipsilonu, na jadranski magistrali in v trajektnih pristaniščih.
Oglej si celoten članek

Zastoji nastajajo pred cestninsko postajo Lučko pri Zagrebu ter na razcepu Bosiljevo v smeri Splita, še dodatno pa razmere otežuje pokvarjeno vozilo na avtocesti proti Karlovcu. Tam je kolona vozil dolga devet kilometrov, med razcepoma Gornja Ploča in Maslenica na avtocesti proti Splitu pa je kolona v smeri Splita dolga 25 kilometrov.

Pozor! Na poti proti Obali in proti nekaterim prehodom pričakovani zastoji

Zastoji so tudi na mejnih prehodnih s Slovenijo, BiH in Srbijo. Na mejnem prehodu Bajakovo na avtocesti Zagreb-Beograd je treba za izstop iz Hrvaške čakati uro in pol, je sporočil hrvaški avtoklub Hak.

Trajekti plujejo normalno, so pa v nekaterih pristaniščih že kolone, zlasti za na otoke Cres, Rab in Pag ter v Splitu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:43 22. Julij 2017.

    ko so pa na meji kolone so pa imeli toliko za povedat doma naj pošlihtajo

  • 11:26 22. Julij 2017.

    hvala bogu,da ne hodimo na Hrvaško morje :D

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.