Ker ga je zavrnila, jo je ubil

Foto: Reuters dijak zabodel dijakinjo Foto: Reuters dijak zabodel dijakinjo Foto: Reuters dijak zabodel dijakinjo Foto: Twitter Maren Sanchez poklon
Šestnajstletnega fanta je zavrnitev dekleta, ki ga je povabil na šolski ples, tako prizadela, da jo je napadel z nožem. Poškodbe so bile za dekle usodne.
Oglej si celoten članek

Maren Sanchez reševalci niso mogli pomagati in so v bolnišnici lahko le še potrdili njeno smrt. V šolskem poslopju jo je z nožem napadel 16-letni fant. Porezal jo je po vratu, obrazu in prsnem košu. Vzrok za napad sicer uradno še ni potrjen, a policija preverja navedbe, da naj bi se 16-letni fant za skrajno dejanje odločil, ker je Maren zavrnila njegovo povabilo na šolski ples. 

"Po vsem vratu je bila krvava. Grozno je bilo," je dejal 16-letni Sam Garcia. "Videl sem dekle, ki so jo na nosilih odnesli iz šole." 

Bratranec preminule dijakinje je v imenu njene družine prebral izjavo. "Pretreseni in obupani smo. Maren bi morala danes biti na plesu skupaj s prijatelji in sošolci. Namesto tega objokujemo njeno smrt," je dejal.

Okoli 200 sorodnikov, prijateljev in sošolcev se ji je poklonili na tamkajnšnji plaži. Oblečeni v obleke za ples, ki so ga medtem prestavili, so pripovedovali anekdote in se spominjali prijateljice. Sošolci so jo okronali za kraljico plesa in fotografijo delili na Twitterju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.