Svet
17 ogledov

Ker ga je zavrnila, jo je ubil

dijak zabodel dijakinjo
1/4
Reuters
Šestnajstletnega fanta je zavrnitev dekleta, ki ga je povabil na šolski ples, tako prizadela, da jo je napadel z nožem. Poškodbe so bile za dekle usodne.

Maren Sanchez reševalci niso mogli pomagati in so v bolnišnici lahko le še potrdili njeno smrt. V šolskem poslopju jo je z nožem napadel 16-letni fant. Porezal jo je po vratu, obrazu in prsnem košu. Vzrok za napad sicer uradno še ni potrjen, a policija preverja navedbe, da naj bi se 16-letni fant za skrajno dejanje odločil, ker je Maren zavrnila njegovo povabilo na šolski ples. 

"Po vsem vratu je bila krvava. Grozno je bilo," je dejal 16-letni Sam Garcia. "Videl sem dekle, ki so jo na nosilih odnesli iz šole." 

Bratranec preminule dijakinje je v imenu njene družine prebral izjavo. "Pretreseni in obupani smo. Maren bi morala danes biti na plesu skupaj s prijatelji in sošolci. Namesto tega objokujemo njeno smrt," je dejal.

Okoli 200 sorodnikov, prijateljev in sošolcev se ji je poklonili na tamkajnšnji plaži. Oblečeni v obleke za ples, ki so ga medtem prestavili, so pripovedovali anekdote in se spominjali prijateljice. Sošolci so jo okronali za kraljico plesa in fotografijo delili na Twitterju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.