Ker ni imel osebne, pradedek ostal brez vodke

Foto: Žurnal24 main Vožnja in alkohol ne gresta skupaj.
Foto: Žurnal24 main Vožnja in alkohol ne gresta skupaj.
Tony Ball je želel kupiti dve steklenici vodke, a mu ju prodajalka ni prodala, ker ni imel dokumenta, s katerim bi dokazal polnoletnost.
Oglej si celoten članek

Nič nenavadnega, bi rekli, če bi šlo za mladeniča, a pred prodajalko v Tescu je stal 92-letnik. V trgovini je želel kupiti dve steklenici vodke, ki ju je želel kupiti kot darilo. A na blagajni ga je čakalo presenečenje.

Prodajalka je od njega zahtevala osebno izkaznico, s katero naj bi dokazal, da je polnoleten. "Smejal sem se, a nato je rekla, 'Ne smem vam postreči, če niste polnoletni'. S pogleda na njenem obrazu sem razbral, da se ne šali. Rekel sem, 'Resno mislite?' in odvrnila je 'Da'." Ballu se ni več smejalo. Prodajalki je zabrusil, naj pove delodajalcu, kam si lahko vtaknejo vodko in odkorakal.

Ker ni hotel ostati praznih rok, je odšel do naslednje trgovine, kjer ni imel težav. "Šel sem v trgovino čez cesto in bilo je še ceneje," se je nasmejal.

Poslovodja trgovine je kasneje dejal, da se je prodajalka samo šalila, a Ball temu oporeka. "Znam se pošaliti, a to ni bila šala. Nerodno mi je bilo, ker so bili tudi drugi ljudje v vrsti," je dejal. Tesco se je Ballu opravičil in mu sporočil, da ga njegovi steklenici čakata v trgovini, če jih še želi. Na njihov račun, seveda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.