Svet
16 ogledov

Ker ni imel osebne, pradedek ostal brez vodke

Katera žgana pijača je žejnemu Poljaku tekla po grlu, s policije niso sporočili, Žurnal24 main Vožnja in alkohol ne gresta skupaj.
Tony Ball je želel kupiti dve steklenici vodke, a mu ju prodajalka ni prodala, ker ni imel dokumenta, s katerim bi dokazal polnoletnost.

Nič nenavadnega, bi rekli, če bi šlo za mladeniča, a pred prodajalko v Tescu je stal 92-letnik. V trgovini je želel kupiti dve steklenici vodke, ki ju je želel kupiti kot darilo. A na blagajni ga je čakalo presenečenje.

Prodajalka je od njega zahtevala osebno izkaznico, s katero naj bi dokazal, da je polnoleten. "Smejal sem se, a nato je rekla, 'Ne smem vam postreči, če niste polnoletni'. S pogleda na njenem obrazu sem razbral, da se ne šali. Rekel sem, 'Resno mislite?' in odvrnila je 'Da'." Ballu se ni več smejalo. Prodajalki je zabrusil, naj pove delodajalcu, kam si lahko vtaknejo vodko in odkorakal.

Ker ni hotel ostati praznih rok, je odšel do naslednje trgovine, kjer ni imel težav. "Šel sem v trgovino čez cesto in bilo je še ceneje," se je nasmejal.

Poslovodja trgovine je kasneje dejal, da se je prodajalka samo šalila, a Ball temu oporeka. "Znam se pošaliti, a to ni bila šala. Nerodno mi je bilo, ker so bili tudi drugi ljudje v vrsti," je dejal. Tesco se je Ballu opravičil in mu sporočil, da ga njegovi steklenici čakata v trgovini, če jih še želi. Na njihov račun, seveda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.