Kidajo v Splitu, Rab brez elektrike

Foto: Pixsell Zagreb Foto: Pixsell Šibenik Foto: Pixsell Split Foto: Pixsell Pulj Foto: Pixsell Osijek Foto: Pixsell Avtocesta Zagreb Foto: Pixsell Delnice
Sneg je pobelil tudi Brač in Rab. V Gorskem kotarju ga je že skoraj pol metra. Otok Pag in Rab sta brez električne enegrije. Ribiči s sekirami razbijajo led.
Oglej si celoten članek

Do konca dneva bo sneg ponehal tudi na Hrvaškem. Predvsem na severozahodnem delu Hrvaške in na območju Dalmacije, lahko zapade do 15 centimetrov snega, piše Večernjilist.

Nov sneg je prekril Split, Šibenik in Dubrovnik, okoli 30 centimetrov snega je zapadlo celo na otoku Brač. Danes sicer najmočneje sneži v osrednjem in severozahodnem delu države ter v Gorskem kotarju, je na spletni strani poročala Hrvaška radiotelevizija (HRT).

Brez elektrike so ostali tudo nekatero prebivalci na otoku Pag in Rab. Zaradi snega in vetra je zaprt velik del hrvaških avtocest ter številne ceste, predvsem na območju Gorskega kotarja in Like. Zaradi nizkih temperatur so zamrznile reke Drava, Sava, Mura in Donava, kar je povzročilo težave v rečnem prometu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.