Kirurg na jetra bolnikov vpisal svoje začetnice

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Odkrili so ga, ko je bolnik zaradi težav moral zopet pod nož.
Oglej si celoten članek

Kirurg Simon Bramhall je obtožen povzročitve hudih telesnih poškodb. Na jetra dveh bolnikov, ki sta prestala presaditev organa, naj bi vžgal svoji začetnici. 

Kirurgi uporabljajo argon za ustavitev krvavitev, lahko pa ga uporabijo tudi za označevanje območja na organu, kjer je potrebna operacija. Njegova uporaba v normalnih okoliščinah ni nevarna, označbe pa običajno izginejo. 

Kako je to mogoče? Kirurgi v šoku zaradi najdbe v trebuhu pacienta

Pri bolnici, ki je imela težave z jetri in je bila potrebna dodatna operacija, so med posegom odkrili njegove začetnice. 

Bramhall, ki je po razkritju obtožb dal odpoved, obtožbe zanika. Pred tem je 12 let delal kot abdominalni kirurg v bolnišnici v Birminghamu. Med drugim je bil aktiven tudi kot mentor študentom medicine. Sojenje se bo začelo prihodnji mesec, piše The Independent. 

Video To so pozabili v njenem želodcu

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.