"Kirurško so mi vstavili napravo"

Foto: Sutterstock
Foto: Sutterstock
Potnica stevardesi dala listek s sporočilom, da ima na telesu kirurško vstavljeno napravo, in vznemirila poveljstvo zračne obrambe.
Oglej si celoten članek

Potem ko so poročali o potnici, ki naj bi se "sumljivo vedla", so let iz Pariza v Charlotte v Severni Karolini letalskega prevoznika US Airways preusmerili na letališče v ameriški zvezni državi Maine, kjer je varno pristalo.

Predsednik odbora za domovinsko varnost v predstavniškem domu Peter King je pojasnil, da je potnica stevardesi dala listek s sporočilom, da ima na telesu kirurško vstavljeno napravo. "Zdravniki na letalu so jo pregledali in niso ugotovili nikakršnih svežih brazgotin. Potnica je bila rojena v Kamerunu, potovala pa je sama in brez prtljage. Na obisku v ZDA naj bi ostala 10 dni," je dejal King.

Severnoameriško poveljstvo zračne obrambe ali NORAD (North American Aerospace Defense Command) je v odziv na incident za letalom poslalo dva lovca F-15, vendar več podrobnosti niso podali. Medtem so ostali potniki že nadaljevali pot na svoje destinacije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.