Svet
12 ogledov

"Kirurško so mi vstavili napravo"

us airways Sutterstock
Potnica stevardesi dala listek s sporočilom, da ima na telesu kirurško vstavljeno napravo, in vznemirila poveljstvo zračne obrambe.

Potem ko so poročali o potnici, ki naj bi se "sumljivo vedla", so let iz Pariza v Charlotte v Severni Karolini letalskega prevoznika US Airways preusmerili na letališče v ameriški zvezni državi Maine, kjer je varno pristalo.

Predsednik odbora za domovinsko varnost v predstavniškem domu Peter King je pojasnil, da je potnica stevardesi dala listek s sporočilom, da ima na telesu kirurško vstavljeno napravo. "Zdravniki na letalu so jo pregledali in niso ugotovili nikakršnih svežih brazgotin. Potnica je bila rojena v Kamerunu, potovala pa je sama in brez prtljage. Na obisku v ZDA naj bi ostala 10 dni," je dejal King.

Severnoameriško poveljstvo zračne obrambe ali NORAD (North American Aerospace Defense Command) je v odziv na incident za letalom poslalo dva lovca F-15, vendar več podrobnosti niso podali. Medtem so ostali potniki že nadaljevali pot na svoje destinacije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.