Ko so policisti prispeli na mesto, so odkrili truplo 20-letnice

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Do grozljive tragedije je prišlo danes ponoči.
Oglej si celoten članek

Na Hrvaškem odmeva tragedija, do katere je danes ponoči prišlo na širšem območju Osijeka. Policisti so nekaj minut po polnoči prejeli prijavo poskusa samomora 24-letne moške osebe, poročajo hrvaški portali. 

Ko so prispeli na mesto dogodajanja, so tam odkrili truplo 20-letnega dekleta. Veliko informacij o dogodku za zdaj še ni znanih, policija sumi, da je prišlo do umora dekleta, za zdaj še domnevni storilec, 24-letnik, naj bi si zatem skušal soditi sam. 

Preiskava še poteka, še danes naj bi policija podala izjavo za javnost. 

*Fotografija je simbolična

Sojenje za umor Hčer je poskušala oživljati, Abramov pa se je umaknil na balkon

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:08 21. Maj 2022.

    Dolg čas, zeeeeloooooooo dolg čas, Janše ni več izmišljotin, metanja polen SDSu, ni več, pisalo, bralo se bo parte, pisalo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.