Kolinda Grabar Kitarović po težki operaciji: niti podpisati se nisem mogla

Foto: facebook Kolinda Grabar Kitarović po operaciji
Grabar Kitarovićevi so v petek operirali hrbtenico. Po zahtevni operaciji, s katero so razbremenili pritisk na živce, ki ji je povzročal bolečine, jo zdaj čaka dolgo okrevanje.
Oglej si celoten članek

"Ta operacija je bila nujna, verjetno je bila nujna že pred tem. Ni šlo samo za bolečine, ampak tudi za funkcionalne in motorične težave, ki so vplivale na moje življenje, ne samo na protokolarni del, zaradi težav s stanjem, izgube ravnotežja in podobno, ampak tudi na vsakodnevno življenje. Bilo se je težko podpisati in sploh pisati z roko, zapeti gumbe, odpreti plastenko vode, se našminkati, žlico prinesti do ust …" je sporočila nekdanja hrvaška predsednica Kolinda Grabar Kitarović.

Operacijo je odlagala štiri leta, ker so ji bile, tako pravi njen sodelavec, dolžnosti predsednice pomembnejše od zdravja. »Javnost ni vedela, kako je trpela. Roka jo je včasih tako bolela, da si ni mogla zapeti gumbov. Izoggibala se je zdravil, še posebej tistih za sproščanje mišic, in jih jemala le v skrajni sili, je za 24sata povedal njen tesni sodelavec.

Izvidi so že pred leti pokazali hernijo diska v vratnem delu hrbtenice, manjšo hernijo pa so odkrili tudi v spodnjem delu hrbta. Že leta 2017 so bile bolečine zelo hude in so se širile na desno roko, pred tem jo je bolel predvsem spodnji del hrbta.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:38 13. September 2020.

    Kolinda želim ti čim lažje in čim hitrejše okrevanje.. in še zmeraj velja tisto: Raje tebe peljem na viked paket …

  • 00:17 13. September 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • 22:31 12. September 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.