Svet
8467 ogledov

Kolinda Grabar Kitarović po težki operaciji: niti podpisati se nisem mogla

Kolinda Grabar Kitarović po operaciji facebook
Grabar Kitarovićevi so v petek operirali hrbtenico. Po zahtevni operaciji, s katero so razbremenili pritisk na živce, ki ji je povzročal bolečine, jo zdaj čaka dolgo okrevanje.

"Ta operacija je bila nujna, verjetno je bila nujna že pred tem. Ni šlo samo za bolečine, ampak tudi za funkcionalne in motorične težave, ki so vplivale na moje življenje, ne samo na protokolarni del, zaradi težav s stanjem, izgube ravnotežja in podobno, ampak tudi na vsakodnevno življenje. Bilo se je težko podpisati in sploh pisati z roko, zapeti gumbe, odpreti plastenko vode, se našminkati, žlico prinesti do ust …" je sporočila nekdanja hrvaška predsednica Kolinda Grabar Kitarović.

Operacijo je odlagala štiri leta, ker so ji bile, tako pravi njen sodelavec, dolžnosti predsednice pomembnejše od zdravja. »Javnost ni vedela, kako je trpela. Roka jo je včasih tako bolela, da si ni mogla zapeti gumbov. Izoggibala se je zdravil, še posebej tistih za sproščanje mišic, in jih jemala le v skrajni sili, je za 24sata povedal njen tesni sodelavec.

Izvidi so že pred leti pokazali hernijo diska v vratnem delu hrbtenice, manjšo hernijo pa so odkrili tudi v spodnjem delu hrbta. Že leta 2017 so bile bolečine zelo hude in so se širile na desno roko, pred tem jo je bolel predvsem spodnji del hrbta.

Dragi svi, javljam vam se s KBC Rebro, Zagreb nakon operacije stenoze spinalnog kanala vratne kralježnice s...

Objavil/a Kolinda Grabar-Kitarović dne Sobota, 12. september 2020
 
Komentarjev 3
 • kapibara1 18:38 13.september 2020.

  Kolinda želim ti čim lažje in čim hitrejše okrevanje.. in še zmeraj velja tisto: Raje tebe peljem na viked paket v Terme 3000, kot pa Borčita Pahorčita..

 • Avatar Dantalessa
  Dantalessa 00:17 13.september 2020.

  Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

 • hahoho7146 22:31 12.september 2020.

  Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com