13-letno hči vozil nakoli privezano za vrata kombija

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Policiji je v svoj zagovoru podal pojasnilo celotne situacije, ki pa se zdi neverjetno.
Oglej si celoten članek

Turški policisti so prijeli voznika kombija, potem, ko se je na spletni straneh razširil videoposnetek, na katerem je vidno, da svojo hčer naokoli vozi privezano na zadnja vrata vozila. Video je bil posnet v okrožju Yaylakent v mestu Cankiri in je postal eden najbolj gledanih videov na turških družbenih omrežjih. Mnogi uporabniki so oblasti pozvali, da izsledijo voznika kombija, kar glede na objavljene registrske tablice očitno ni bilo težko.

Turški mediji razkrivajo, da je voznik povedal v svoj zagovor na policiji: "Moja hči ima 13 let. Ona obožuje tako vožnjo." Dodal je še, da jo je vozil samo 700 metrov s hitrostjo, ki ni presegla 20 km/h.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 07:47 4. September 2018.

    Eni dajo zadaj rezervno kolo , da je čim manj škode ob naletu , bedaki pa kar svoje otroke !

  • 11:45 2. September 2018.

    ja in kaj je to takega

  • 18:17 1. September 2018.

    Psihopat omejeni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.