Končno dokaz, da Bigfoot obstaja?

Skupina znanstvenikov trdi, da Bigfoot obstaja.
Oglej si celoten članek

Po petih letih je skupina raziskovalcev, ki preiskuje obstoj Bigfoota, na tiskovni konferenci v Dallasu spregovorila o svojih najdbah. Povedala je, da obstaja posnetek v HD-ločljivosti, ki še nikoli ni bil objavljen, nastal pa je v gozdovih Kentuckyja, piše ABC News.

Projekt je vodila dr. Melba Ketchum, znanstveniki pa so našli več kot sto dokazov, da gre za bitje, ki je sorodnik človeka, izumrlega pred 13 tisoč leti. "Verjamemo, da so neke vrste človeška vrsta, človeški hibridi. Vsi dokazi DNK pričajo o tem," je povedala.

Na konferenci so pokazali še posnetek (ki si ga lahko ogledate zgoraj), na katerem Bigfoot, ki naj bi bil ženskega spola, spi. Posnetek je nastal leta 2005.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:06 6. Oktober 2013.

    kake debilne...

  • mph
    20:22 3. Oktober 2013.

    Ha, ha, ... točno to sem hotel napisat, še posebaj, bili tako zraven, pa ga ni za pokazat in vse …

  • 10:43 3. Oktober 2013.

    Ja no... dan današnji ti iz vesolja ali pa iz kakšne nižje orbite posnamejo kosilo na krožniku v HD, IR, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.