Svet
263 ogledov

Končno dokaz, da Bigfoot obstaja?

Bigfoot posnetek Youtube
Skupina znanstvenikov trdi, da Bigfoot obstaja.

Po petih letih je skupina raziskovalcev, ki preiskuje obstoj Bigfoota, na tiskovni konferenci v Dallasu spregovorila o svojih najdbah. Povedala je, da obstaja posnetek v HD-ločljivosti, ki še nikoli ni bil objavljen, nastal pa je v gozdovih Kentuckyja, piše ABC News.

Projekt je vodila dr. Melba Ketchum, znanstveniki pa so našli več kot sto dokazov, da gre za bitje, ki je sorodnik človeka, izumrlega pred 13 tisoč leti. "Verjamemo, da so neke vrste človeška vrsta, človeški hibridi. Vsi dokazi DNK pričajo o tem," je povedala.

Na konferenci so pokazali še posnetek (ki si ga lahko ogledate zgoraj), na katerem Bigfoot, ki naj bi bil ženskega spola, spi. Posnetek je nastal leta 2005.

Komentarjev 3
  • privat 18:06 06.oktober 2013.

    kake debilne...

  • mph 20:22 03.oktober 2013.

    Ha, ha, ... točno to sem hotel napisat, še posebaj, bili tako zraven, pa ga ni za pokazat in vse ostalo.

  • Jaka Marinšek 10:43 03.oktober 2013.

    Ja no... dan današnji ti iz vesolja ali pa iz kakšne nižje orbite posnamejo kosilo na krožniku v HD, IR, termo ali kakšni drugi tehniki , tako da v realnem času izveš kaj si jedel in če je slučajno še ...prikaži večše prevroče. Samo tile razno razni Yetiji in Bigfooti in NLPji so pa vedno na enih meglenih, temnih čudno tresočih posnetkih. In če so primerek od blizu posneli kako spi, zakaj za vraga ga niso še uspavali in peljali na raziskave? aja!! v Živalskih vrtovih si ne moreš kar tako sposodit gorile...