Konstantno seksali v parku. Oblasti posekale drevesa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Neverjetna zgodba z Otoka. Ker so se številni predajali strastem in opojnim substancam v priljubljenem parku Hoe v Plymouthu, so se oblasti odločile, da posekajo drevesa.
Oglej si celoten članek

Obmorska destinacija na jugu Anglije je bila priljubljena izletna točka za številne, toda oblastem je prekipelo. Mestni svet Plymoutha je sprejel uredbo, da se poseka številne palme na območju parka Hoe. S tem so želeli preprečiti, da bi ljudje nadaljevali s spolnimi odnosi v javnosti, ter preprečiti uživanje drog na javnih površinah. 

V pojasnilu so dodali, da so morali komunalni delavci redno čistiti park oz. priobalno območje, ki da je bil zasuto s spolnimi pripomočki in drogami. Seveda bodo park znova ozelenili, a ne z mogočnimi palmami, pač pa z drugimi rastlinami, ki bodo izboljšale biotsko raznovrstnost, so sporočili. 

Tiskovni predstavnik mestnega sveta je dodal, da so si želeli očistiti park in ga narediti bolj prijetnega in varnega, tako za prebivalce kot obiskovalce. "Na območje okoli zavetišča Belvedere je bilo moč zaznati naraščajoče škodljivo vedenje," je še dodal. BBC danes poroča, da so palme odstranili konec aprila, zdaj pa so podali pojasnila, potem ko so mnogi ob obisku parka presenečeno obstali in se spraševali, kaj se je zgodilo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:57 29. Maj 2023.

    To je pa podobna logika, kot jo ima ljubljanska Snaga. Ker je en folk v kontejnerje na eko otoku metal …

  • 09:07 28. Maj 2023.

    Če ljudstva ni mogoče dugače spraviti v red, se mora kajpada umakniti Narava. In tako po celem svetu. A, hvala …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.