Svet
10504 ogledov

Konstantno seksali v parku. Oblasti posekale drevesa

Plymouth (Hoe) Profimedia
Neverjetna zgodba z Otoka. Ker so se številni predajali strastem in opojnim substancam v priljubljenem parku Hoe v Plymouthu, so se oblasti odločile, da posekajo drevesa.

Obmorska destinacija na jugu Anglije je bila priljubljena izletna točka za številne, toda oblastem je prekipelo. Mestni svet Plymoutha je sprejel uredbo, da se poseka številne palme na območju parka Hoe. S tem so želeli preprečiti, da bi ljudje nadaljevali s spolnimi odnosi v javnosti, ter preprečiti uživanje drog na javnih površinah. 

V pojasnilu so dodali, da so morali komunalni delavci redno čistiti park oz. priobalno območje, ki da je bil zasuto s spolnimi pripomočki in drogami. Seveda bodo park znova ozelenili, a ne z mogočnimi palmami, pač pa z drugimi rastlinami, ki bodo izboljšale biotsko raznovrstnost, so sporočili. 

Tiskovni predstavnik mestnega sveta je dodal, da so si želeli očistiti park in ga narediti bolj prijetnega in varnega, tako za prebivalce kot obiskovalce. "Na območje okoli zavetišča Belvedere je bilo moč zaznati naraščajoče škodljivo vedenje," je še dodal. BBC danes poroča, da so palme odstranili konec aprila, zdaj pa so podali pojasnila, potem ko so mnogi ob obisku parka presenečeno obstali in se spraševali, kaj se je zgodilo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Kzddizxit96eo5wo
    Kzddizxit96eo5wo 07:57 29.maj 2023.

    To je pa podobna logika, kot jo ima ljubljanska Snaga. Ker je en folk v kontejnerje na eko otoku metal vse živo, so kontejnerje enostavno odstranili. Da se večina drži reda in tja meče tisto, kar noter tudi spada, jih ...prikaži več na snagi boli qurac.

  • bobubob 09:07 28.maj 2023.

    Če ljudstva ni mogoče dugače spraviti v red, se mora kajpada umakniti Narava. In tako po celem svetu. A, hvala Bogu, zadnja se bo vendarle smejala Narava. Z nami ali pa še najverjetneje - brez nas.