Kosorjevi ni všeč manekenkina zadnjica

Foto: Žurnal24 Zadnjica ženske na plaži ne spada v spot o Hrvaški, trdi Kosorjeva.
Hrvaška premierka Kosorjeva želi, da iz turistične reklame za Hrvaško umaknejo kader z ženskim telesom v kopalkah.
Oglej si celoten članek

Jadranka Kosor je neprijetno presenetila avtorje reklame "Recept za dober dopust", pa tudi vodilne člane hrvaške turistične zveze, ko je kritizirala spot, s katerim bodo v prihodnjih mesecih vabili tuje goste na letovanje. Spot bodo prikazovali na največjih svetovnih televizijskih mrežah, kot sta CNN in BBC.

Predlagam, da iz spota, ki predstavlja turistične dragocenosti, umaknete kader z delom ženskega telesa, ker je to na nek način seksistično.
Jadranka Kosor

A Kosorjevi se je v spomin zasidral kader, na katerem kamera spolzi po telesu dekleta na plaži. To je seksistično, je dejala Kosorjeva. "Če umaknemo ta kader, za katerega mislim, da ne spada sem, ne bomo izgubili nobenega gosta," je toplo priporočila umik sporne zadnjice.

Minister za turizem Damir Bajs je v zadregi dejal, da bodo skušali upoštevati premierkine želje.

"Saj ne nosim tangic"
S Kosorjevo pa se po poročanju 24sata.hr ne strinja Jelena Glišić, manekenka in nekdanja hrvaška miss Universe, ki si lasti zadnjico v spotu. Kosorjevo bi razumela, če bi na sebi imela tangice, a v spotu je sama nosila bikini, "tako kot ga na plaži nosijo vse ženske."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.