Svet
16 ogledov

Kosorjevi ni všeč manekenkina zadnjica

Zadnjica ženske na plaži ne spada v spot o Hrvaški, trdi Kosorjeva. Žurnal24 main
Hrvaška premierka Kosorjeva želi, da iz turistične reklame za Hrvaško umaknejo kader z ženskim telesom v kopalkah.

Jadranka Kosor je neprijetno presenetila avtorje reklame "Recept za dober dopust", pa tudi vodilne člane hrvaške turistične zveze, ko je kritizirala spot, s katerim bodo v prihodnjih mesecih vabili tuje goste na letovanje. Spot bodo prikazovali na največjih svetovnih televizijskih mrežah, kot sta CNN in BBC.

Predlagam, da iz spota, ki predstavlja turistične dragocenosti, umaknete kader z delom ženskega telesa, ker je to na nek način seksistično.
Jadranka Kosor

A Kosorjevi se je v spomin zasidral kader, na katerem kamera spolzi po telesu dekleta na plaži. To je seksistično, je dejala Kosorjeva. "Če umaknemo ta kader, za katerega mislim, da ne spada sem, ne bomo izgubili nobenega gosta," je toplo priporočila umik sporne zadnjice.

Minister za turizem Damir Bajs je v zadregi dejal, da bodo skušali upoštevati premierkine želje.

"Saj ne nosim tangic"
S Kosorjevo pa se po poročanju 24sata.hr ne strinja Jelena Glišić, manekenka in nekdanja hrvaška miss Universe, ki si lasti zadnjico v spotu. Kosorjevo bi razumela, če bi na sebi imela tangice, a v spotu je sama nosila bikini, "tako kot ga na plaži nosijo vse ženske."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.