Kruta Američanka proti sirotam

Foto: Žurnal24 (Foto: Daily Mail)
Američanke, ki je vrnila ruskega dečka nazaj v sirotišnico, češ da ni tak, kot je mislila, je ogrozila posvojitve številnih sirot v Rusiji. Tudi invalidnega Valera.
Oglej si celoten članek

 

Valera je 14 let star ruski deček brez prstov na nogi in spodnjega dela rok. Nihče ne ve, kaj točno se mu je zgodilo. Kot dojenčka so ga našli na hodniku bolnišnice v St. Petersburgu. Imel je gangreno, ki je bila posledica meningitisa in infekcij. Amputirati so mu mogli del rok in prste na nogah. Od takrat živi v sirotišnici Nizhny Lomov.

Ameriška zakonca Christine in Stephen Jack, ki že imata šest otrok, od tega štiri posvojene, ga želita sprejeti za svojega. Vse je bilo dogovorjeno, zdaj pa se je zapletlo, ker je Američanka Torry-Ann Hanson, ki je posvojila ruskega dečka, le-tega vrnila nazaj v sirotišnico, češ da je nasilen in da so jo prinesli okrog.

Zakonca Jack sta zaradi tega na trnih. Zdaj ju čakata dva tedna zaslišanj na sodišču in številni papirji. Potem bodo morda lahko odpeljali domov Valera. V podobni situaciji se je znašlo še 3 tisoč ameriških parov, ki si želijo otroka, a je kruta Hansonova ogrozila njih in otroke, ki bi našli novi dom. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.