Krvav pretep na šoli, 14 poškodovanih

Foto: Profimedia Nasilje v ruski šoli v Permu Foto: Profimedia Nasilje v ruski šoli v Permu Foto: Profimedia Nasilje v ruski šoli v Permu Foto: Profimedia Nasilje v ruski šoli v Permu Foto: Profimedia Nasilje v ruski šoli v Permu Foto: Profimedia Nasilje v ruski šoli v Permu Foto: Profimedia Nasilje v ruski šoli v Permu Foto: Profimedia Nasilje v ruski šoli v Permu
Policija okoliščine dogodka še preiskuje.
Oglej si celoten članek

Ruski mediji poročajo o pretepu v šoli v kraju Perm, v katerem je bilo ranjenih najmanj 14 oseb, med njimi profesor ter dijaka, ki sta začela pretep. 

Incident se je zgodil v ponedeljek okoli 10. ure, ko so se dijaki vrnili v šolo z novoletnih počitnic. Pretep sta sprožila dva dijaka, stara 16 in 17 let, preostali so se vmešali, da bi umirili situacijo. 

Dva med njimi, 16-letni dijak in profesor, sta huje poškodovana, zdravniki se še borijo za njuni življenji. Oba sta utrpela poškodbe na vratu.

Foto: Profimedia Nasilje v ruski šoli v Permu

Na družbenih omrežjih so zaokrožile krvave fotografije s šole, kjer se je vse skupaj dogajalo. 

Vsi poškodovani so moški, policija okoliščine nesreče, med drugim tudi morebitno ravnanje pod vplivom alkohola oz. drog, še ugotavlja. 

Zlorabe "Žal se vse to dogaja tudi v Sloveniji"

Zdravje Ničelna toleranca do nasilja? Da, a le za žrtve!

Foto: Profimedia Nasilje v ruski šoli v Permu dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:10 15. Januar 2018.

    pol pa ne prodaj

  • 11:47 15. Januar 2018.

    prodam lado samara letnik 1991 . ponudbe pod ta hudič noče crknit

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.