Kupite predvolilno meglo

Ste tudi vi že izgubili v predvolilni megli, ki jo prodajajo politiki v času kampanje? Če ne, si lahko nekaj hrvaške v steklenički naročite preko spleta.
Oglej si celoten članek

Za stekleničko pristne hrvaške predvolilne megle boste odšteli 3,30 evra, a pozor: "Prevelike količine lahko znižajo inteligenčni kvocient in škodujejo duševnemu zdravju", piše v opozorilu na steklenički, ki jo lahko naročite preko spletne strani.  Stekleničko vidite na fotografiji levo.

Skupina, ki se je prodaje ustekleničene predvolilne megle domislila, pravi, da je to pravi spominek z dodano vrednostjo, ki bo kupce za vedno spominjal na prihajajoče volitve.

Na spletni strani objavljajo tudi komentarje zadovoljnih kupcev. "Krasen pripravek. Odpreš … in nič. Zadovoljna sem z izdelkom. Kupila sem ga, se spraševala, kaj bo, ampak na srečo ni bilo nič. Pravi pokazatelj stanja pri nas," je zapisala 28-letna Ivana K.

Na Hrvaškem bodo politiki volilno meglo lahko prodajali do istega dne kot v Sloveniji. Tudi pri sosedih bodo namreč parlamentarne volitve 4. decembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.