Svet
12 ogledov

Kupite predvolilno meglo

Ste tudi vi že izgubili v predvolilni megli, ki jo prodajajo politiki v času kampanje? Če ne, si lahko nekaj hrvaške v steklenički naročite preko spleta.

Za stekleničko pristne hrvaške predvolilne megle boste odšteli 3,30 evra, a pozor: "Prevelike količine lahko znižajo inteligenčni kvocient in škodujejo duševnemu zdravju", piše v opozorilu na steklenički, ki jo lahko naročite preko spletne strani.  Stekleničko vidite na fotografiji levo.

Skupina, ki se je prodaje ustekleničene predvolilne megle domislila, pravi, da je to pravi spominek z dodano vrednostjo, ki bo kupce za vedno spominjal na prihajajoče volitve.

Na spletni strani objavljajo tudi komentarje zadovoljnih kupcev. "Krasen pripravek. Odpreš … in nič. Zadovoljna sem z izdelkom. Kupila sem ga, se spraševala, kaj bo, ampak na srečo ni bilo nič. Pravi pokazatelj stanja pri nas," je zapisala 28-letna Ivana K.

Na Hrvaškem bodo politiki volilno meglo lahko prodajali do istega dne kot v Sloveniji. Tudi pri sosedih bodo namreč parlamentarne volitve 4. decembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.