Lagala, da sin umira, da bi dobila denar

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Da bi prišla do denarja, je šla celo tako daleč, da je organizirala lažen pogreb.
Oglej si celoten članek

31-letna Victoria Morrison iz ameriške zvezne države Nevada je zbirala denar za zdravljenje svojega 10-letnega sina, ki je zbolel za levkemijo. Deček je umrl, prek strani GoFundMe pa se je zbralo več kot dva tisoč dolarjev.

A izkazalo se je, da si je 31-letnica vse skupaj izmislila. Ker je želela poskrbeti, da ji ne bi prišli na sled, je tudi sinu dejala, da ima levkemijo.

Deček je lani zbolel za eno od otroških bolezni, na kar ga je mati vzela iz šole in jih obvestila, da deček umira. Na začetku aprila je na spletu objavila, da je njen sin mrtev in da so ga upepelili ter pokopali, piše CBS News.

Njena zgodba pa se je sesula v prah, ko je nekdo opazil fanta in to javil policiji. Policisti so nato z dečkom govorili, Morrisonovo pa obtožili goljufije in zanemarjanja otrok. Desetletnega dečka in tri druge otroke, ki jih ima 31-letnica, je odpeljala socialna služba. 

dezurni@zurnal24.si 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.