Svet
70 ogledov

Lagala, da sin umira, da bi dobila denar

Ženska joče Profimedias
Da bi prišla do denarja, je šla celo tako daleč, da je organizirala lažen pogreb.

31-letna Victoria Morrison iz ameriške zvezne države Nevada je zbirala denar za zdravljenje svojega 10-letnega sina, ki je zbolel za levkemijo. Deček je umrl, prek strani GoFundMe pa se je zbralo več kot dva tisoč dolarjev.

A izkazalo se je, da si je 31-letnica vse skupaj izmislila. Ker je želela poskrbeti, da ji ne bi prišli na sled, je tudi sinu dejala, da ima levkemijo.

Deček je lani zbolel za eno od otroških bolezni, na kar ga je mati vzela iz šole in jih obvestila, da deček umira. Na začetku aprila je na spletu objavila, da je njen sin mrtev in da so ga upepelili ter pokopali, piše CBS News.

Njena zgodba pa se je sesula v prah, ko je nekdo opazil fanta in to javil policiji. Policisti so nato z dečkom govorili, Morrisonovo pa obtožili goljufije in zanemarjanja otrok. Desetletnega dečka in tri druge otroke, ki jih ima 31-letnica, je odpeljala socialna služba. 

dezurni@zurnal24.si 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.