Lažnega raka "zdravil" s sesanjem prsi

Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto
Prevarant je dobil osem let zapora, potem ko je več pacientkam rekel, da imajo raka in da jih lahko ozdravi s svojimi "metodami".
Oglej si celoten članek

Sedemdesetletni Reginald Gill je prepričal pacientke, da imajo raka, ki ga je mogoče ozdraviti, tako da jim moški sesa prsi 30 minut na dan.

Gill in njegova 35-letna žena Leila sta vodila alternativni medicinski center iz svojega bungalova, kjer sta zlorabila dve ženski. "Ženske so povedale, da bi prestale kakršnokoli poniževanje, da bi le bile ozdravljene," je Gillu rekel sodnik Keith Thomas in dodal: "Potem ko ste jim postavili to grozljivo diagnozo, ste jih podvrgli poniževanju. V sodelovanje ste prepričali tudi svojo ženo. Ženske ste prepričali, da so se pred vami slekle, in pod pretvezo, da gre za zdravljenje, ste jih spolno napadli." Gill jim je prav tako zagotavljal, da je vojaški zdravnik, vendar nima nobenih zdravstvenih kvalifikacij. "Bilo je mazaško podjetje, Reginald Gill pa je bil glede svojih sposobnosti v zmoti," je povedal njegov branilec John Hopkins.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.